středa 16. ledna 2019

Pozvánky ze Slunečnice

Příběhy biblických žen 
Od února se můžeme jednou měsíčně společně inspirovat příběhy biblických žen. Toto zamyšlění si pro nás vždy připraví Zdenka, která nám k tomu napsala toto:

"Biblia je plná pozoruhodných postáv, medzi ktorými vynikajú svojou krásou,múdrosťou a odvahou aj ženy. Pravidelne raz mesačne  v rámci Dúhové panenky v našej Slunecnici se budeme pozerať na jednu z nich cez optiku knihy Kráľovná a Divozienka od známeho a uznávaného autora Anselma Gruna.(program pre deti nie je ohrozený, len bude obohatený o krátke zamyslenie pre maminky). Začíname v unoru. Ako prvú si predstavíme našu pramatku Evu. Veľmi sa na vás tešíme." 

Přesný termín najdete v únorovém plakátku.

Kurz "Klíč ke zdravým vztahům s dětmi"
Tento kurz již někteří znáte, ve Slunečnici probíhal asi před dvěma lety v dopoledních hodinách. Opět jsme oslovily pana Mečkovského, aby pro nás kurz uspořádal. Tentokrát jsme se rozhodly časově naplánovat kurz na večerní hodinu, aby bylo možné účastnit se i tatínkům, protože kurz je velmi obohacující pro oba rodiče. Kapacita je 20 účastníků a rozhodly jsme se dát přednost manželským párům, protože ve večerích hodinách se tento kurz moc nepořádá.  Ale přihlašovat se samozřejmě můžou i jednotlivci a při neneplněné kapacitě mohou kurz absolvovat. Pokud máte o kurz zájem, určitě se přihlašte :) Více info na plakátku.




Postní duchovní obnova
Často se nás ptáte na termín postní duchovní obnovy, aby jste si ho mohli v čas zarezervovat. Termín pro postní obnovu je 4.-7.března, tentokrát společně prožijeme i popeleční středu. Celou obnovou nás bude provázet otec Gorazd František Krušina OPraem. ze Svatého Kopečka. Přihlašování bude možné až bude k dispozici plakátek a doladíme detaily :)

Manželské večery 
Manželské večery pořádá Centrum pro rodinný život u Dominikánů. Pokud chcete udělat něco pro své manželství, tak manželské večery vřele doporučuji, sama jsem se jich už jednou účastnila a velmi ráda na to vzpomínám :) Veškeré info najdete v plakátku.

Žádné komentáře:

Okomentovat